Att sälja sin bostad är en av de största affärerna man gör i sitt liv. Olausson & Partners gör alltid ett personligt besök hemma hos dig som säljare där vi steg för steg går igenom hela säljprocessen. Ingen försäljning är den andra lik och det är därför otroligt viktigt att mäklaren grundligt i lugn och ro går igenom vad säljaren förväntar sig av försäljningen.

Olausson & Partners kan alltid erbjuda säljaren proffsfotografering samt snygga webbanpassade planritningar, homestylingkonsultation, förbesiktning (både gällande överlåtelsebesiktning och energibesiktning för villor), säljarförsäkring mot dolda fel (villor), flyttstädning, flytthjälp, skatteuträkning och mycket, mycket mer. Ibland kan säljaren inför försäljningen även behöva hjälp av en duktig bankman eller till och med av en jurist, naturligtvis hjälper vi till även med dessa kontakter.
 
Det är viktigt för oss att du som säljare känner dig trygg och säker genom hela affären och naturligtvis är våra telefoner alltid öppna för dig, även utanför den så kallade kontorstiden…
 
Kom ihåg att en trevlig presentation av bostaden som gör kunderna nyfikna och lockade att vilja gå på visning tillsammans med mäklarens personliga engagemang alltid ger ett högre slutpris och en snabbare affär!
 
För mer information är ni varmt välkomna att kontakta oss.
 
 
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den