Det är jag som är Yvonne C Olausson. Många helsingborgare känner säkert igen mig från mina år som privatrådgivare på SEB och Sparbanken Gripen eller från mina år som fastighetsmäklare på HusmanHagberg. Min examen i fastighetsförmedling läste jag in på Malmö Högskola under åren 2004 och 2005.

Bostadsaffären är en av de största och viktigaste i våra liv. Därför är det mycket viktigt för mig att du som kund känner dig trygg och säker vare sig du är säljare eller köpare. Min erfarenhet från rådgivning gällande familjeekonomi, finansiering och juridik tillsammans med mitt intresse för hus, hem och inredning gör att jag känner mig säker på att vi tillsammans kan göra er nästa bostadsaffär just så trygg som vi alla önskar.

Olausson & Partners fokuserar på det småskaliga, den personliga servicen, engagemanget samt framför allt kontaktbarheten, dvs att alltid vara nåbar för både säljare och köpare under hela den viktiga sälj -och köp processen.
Vårt fantastiska kontaktnät är våra partners och gör att du som kund, vare sig du är säljare eller köpare, kan känna dig trygg från början till slut.
 
Olausson & Partners bedriver även framgångsrikt konsultverksamhet inom projektledning samt utveckling av kraftelektronik och magnetiska komponenter.